Meillä ei kylmäketju katkea

Elintarvikekuljetus Kouvola

Eerolan Rahti Oy tarjoaa laadukkaat elintarvikekuljetukset Kouvolasta käsin. Meiltä saat luotettavasti kylmäkuljetuksen ja muut lämpösäädellyt kuljetukset, laadukkaalla kalustolla. Kun haluat saada kylmäkuljetusta vaativat tuotteesi perille turvallisesti ja säilyttäen niiden alkuperäisen laadun, tilaa lämpösäädelty elintarvikekuljetus meiltä. Eerolan Rahti Oy on kotimainen kuljetusalan kokenut ammattilainen, jonka palveluvalikoimaan kuuluu lämpösäädellyt elintarvikekuljetukset. Kysy lisää sopimuskuljetuksista!


Lämpösäädellyt kuljetukset luotettavasti

Kylmäkuljetusta vaativat elintarvikkeet matkaavat asianmukaisesti ja luotettavasti elintarvikekuljetuksissamme. Lämpötilasäädellyissä kuljetuksissa on tärkeää, että kuljetuslämpötila pysyy samana koko kuljetuksen ajan. Vakaa lämpötila takaa sen, että tuotteen koostumus ei muutu ja se säilyy tuoreena sekä vahingoittumattomana. Erityisen arkoja lämpötilavaihtelulle ovat mm. jäätelö ja muut maitotuotteet sekä suklaa. Asiantuntevat kuljettajamme sekä laadukas kalustomme takaavat sen, ettei kylmäketju katkea missään vaiheessa kuljetusta ja kylmäkuljetusta vaativat tuotteet saapuvat perille siinä kunnossa, missä ne tehtaalta tai tuottajalta lähtivät. Tekemämme elintarvikekuljetukset täyttävät kaikki viranomaisten säädökset, sekä toteutamme omavalvontaa lämpötilan mittauksessa säännöllisin väliajoin kuljetusajojen aikana.

Sopimuskuljetuksia kokemuksella

Yrityksemme palvelee pääasiassa sopimuskuljetuksissa. Tällä hetkellä mm. Arlan elintarvikekuljetukset työllistävät meitä. Toimitamme aina kaikki kuljetukset sovituissa aikatauluissa täsmällisesti ja luotettavasti. Ota yhteyttä ja kysy lisää sopimuskuljetuksista tai pyydä tarjous!